1903 Cemiyetinden onları unutmadı

1903 Cemiyeti, geleceğin filenin sultanlarını unutmadı

Beşiktaş camiasının önde gelen gruplarından 1903 CEMİYETİ, Beşiktaş sevgisi ve aşkıyla Beşiktaş adını, yediden yetmişe sevdirme, Beşiktaş adını yüceltme misyonuyla yola çıktığı sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Bu sefer gidilen yer ülkemizin en güzel şehirlerinden KahramanMaraş’tı.

1903 Cemiyeti şu açıklamayı yaptı;

KahramanMaraş Merkeze bağlı Karadere-Harmancık Ortaokulu’nda eğitim gören ve voleybol branşına gönül vermiş, yarınlarda ‘Filenin Sultanları’ adayı kızlarımıza forma ve malzeme yardımı yapıldı.

Yarınlardaki en büyük güvencemiz olan ve sadece eğitimlerine değil aynı zamanda sportif alanlarda da her desteği sonuna kadar hak ettiğine inandığımız kızlarımızın yanındayız.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Ahlaklı sporcular yetişmesi için, Beşiktaş adına çıktığımız yolda Beşiktaş aşkıyla koşar adım yürümeye devam.

Saygılarımızla…

1903 CEMİYETİ

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI