5 Etkili Beşiktaş

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, Beşiktaş'ı yazdı

5 Etkili Beşiktaş 


Beşiktaş’ın İspanya kampı farklı tartışmaları da beraberinde getirdi. Ancak dışarıdan söylenenler ile burada yaşananlar çok farklı. Kampta negatif yönde bir gidişat henüz görmedik. Sadece santrfor transferi eksiği var o kadar. Olumlu yönde ise bir çok konu var. İşte öne çıkanlar...

Başkan etkisi

Fikret Orman, bir ilki daha gerçekleştirdi. Takımın hemen ardından yöneticilerden; Umut Güner, Candaş Tolga Işık, Şafak Yazıcıoğlu ile birlikte yakın çalışma arkadaşları Şükrü Yazıcıoğlu ve Adem Akçay’ı da yanına alarak kampa geldi. Başkan böyle kampın son günlerinde uğrama geleneğini de rafa kaldırmış oldu. Takım otelinde kalan Orman, Şenol Güneş ile de zirve yaptı. İdari işlerden sorumlu Ali Naibi ile de ayrıntıları paylaştı. Medya ile idman esnasında iç içe olan Orman’ın bu pozitif yaklaşımı, gergin başlayan kamp ortamını serin, yellere bıraktı.

Talisca etkisi

Brezilyalı oyuncuyu hayranlık ile izliyoruz. Geçen yılın aksine çok daha yararlı olacaktır. Yeni alınacak santrfor ile de gol sayısında yarışacağa benziyor. Duran topların yanısıra, hareketli anlarda da, çerçeveyi bulma adına çalışmalar yapıyor. Bu rakamlara böyle bir yıldız, Kartal için büyük şans. Başkan ve transfer ekibini bir kez daha kutlamak gerek. 

El-Clasico etkisi

Antrenman esnasında İspanyollar geliyor... Tek gelen de var, ailece olan da. İlk sordukları Pepe ve Adriano. Öyle ya biri Real Madrid diğeri Barcelona’dan geldi. Defalarca El-Clasico’da rakip olan ikilinin bu kez aynı forma ile ter dökecek olmaları ilginç. Zira bu ikili sürekli birlikteler. Ara sıra eski günleri yad etseler de, ana konu Beşiktaş.

Top etkisi

Güneş, takımın toplandığı ilk gün topla idman yaptırdı. Salon çalışmaları hariç, topsuz tek antrenman yok. Öyle ki, ilk idmanında sadece düz koşu yapan Pepe bile, ikinci gün çift kalede oynadı. Böylece futbolcu sıkılmadan oynuyor. Kondisyonu sadece koşarak değil, topla oynayarak kazanmış oluyor.

Tesis etkisi

Kamp yapılan Marbella Sports Center, gerçekten mükemmel. Otele üç dakika mesafede. 4 nizami futbol sahası ve diğer tüm unsurları içinde barındırıyor. Saha zeminleri, çalışma koşulları en üst düzeyde. Ah bir de yakınında at çiftliği olmasa da kara sineklerden kurtulsaydık!


ORHAN YILDIRIM 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI