5 haftada Beşiktaş

Beşiktaş şampiyonluk yarışında rakipleriyle puan farkını açıyor

Süper Lig’de 16 hafta üzerinden oynanan ilk devreyi 35 puanla 2. sırada kapatan Kartal, 21. hafta sonunda Medipol Başakşehir’e 4, Galatasaray’a 7, Fenerbahçe’ye 10 puan fark atmayı başardı.

Son şampiyon Beşiktaş, Süper Lig’in ikinci yarısında az zamanda çok yol aldı. Ligin 16 hafta üzerinden oynanan ilk yarısını 35 puanla ikinci sırada kapatan Kartal son 5 haftada hem zirveye yükseldi hem de rakiplerine karşı ciddi puan farkları elde etti.

Sezonun ilk yarısı sonunda, liderlik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir’in 36, üçüncü sıradaki Galatasaray’ın 33 ve dördüncü basamakta olan Fenerbahçe’nin 31 puanı bulunuyordu. Son 5 haftada Başakşehir 43, Galatasaray 40 ve Fenerbahçe 37 puana ulaşabildi. Beşiktaş ise 4 galibiyet, 1 yenilgiyle 12 puan topladı ve 44 puana ulaştı.

Kartal bu performansıyla Başakşehir’e 4, Galatasaray 7 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda kendisini eleyen Fenerbahçe’ye tam 10 puan fark yaparak, şampiyonluk yarışında çok büyük bir avantaj yakaladı. Beşiktaş ligin son 4 haftasında Osmanlıspor’u (D) 2-0, Alanyaspor’u (D) 4-1, Konyaspor’u 5-1 yenerken geçen hafta Karabükspor’u rakip sahada 2-1 mağlup olmuştu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI