5'TE 5!

Beşiktaş, Kasımpaşa'yı deplasmanda 5-1 yendiği maçta ilginç bir istatistiğe imza attı.

Beşiktaş maçta ilginç bir istatistiğe imza attı. Kasımpaşa kalesine 90 dakikada sadece 7 şut gönderen siyah-beyazlı takım 5 isabet kaydederken, kaleyi bulan 5 şutun tamamı gol oldu.

Kartal, Kasımpaşa ile ligde oynadığı üst üste 4. maçı da kazandı. Lacivert-beyazlı takım, Beşiktaş’a karşı ilk ve son galibiyetini 2012-13 sezonunda İnönü Stadı’nda 3-1’lik skorla elde etmişti.

Maçın Adamı: Jose Sosa

O oynarsa Beşiktaş kazanıyor. Siyah - beyazlı takım şampiyon olacaksa, onun dünkü performansına çok ihtiyacı var. Sosa attırdığı goller ve attığı golle dikkatleri üzerine çekerken Beşiktaş adına maçın kahramanıydı.

Maçın Kırılma Anı: Ramon Motta fişi çekti

2-1 geride olmasına rağmen puan ve puanlar için umutları olan Kasımpaşaspor, Motta’nın 50’de attığı üçün cü golden sonra oyundan tamamen koptu.


Milliyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI