5'te 5 Beşiktaş

Beşiktaş; futbol, basketbol ve hentbolde uçuşa geçti

Futbolda 12 maçtır yenilmeyen Beşiktaş, basketbolda Avrupa ve ligde 5’te 5 yaptı. Hentbol takımı Beşiktaş Mogaz, ligde 5 karşılaşmasını kazanırken, Avrupa’da 1 kez kaybetti. Sahada ve salonda Beşiktaş rüzgarı esiyor! Futbolda son Süper Lig şampiyonluğunun ardından Devler Ligi'nde ülkemizi temsil eden Kartal, çıktığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. 1-1'lik Süper Kupa finaliyle birlikte bu sezon çıktığı 12 resmi maçta bileği bükülmeyen siyah-beyazlılar, fire vermiyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezonun geri kalanında sol bekte mevkiinde öncelik olarak Andreas Beck’e görev verecek. Olcay ve Tosi de sol taraf için adaylar arasında…

‘UFUK’TA KUPA VAR

Basketbolda takımın başına Ufuk Sarıca'yı getiren Beşiktaş Sompo Japan'ın da yenilmez kimliği dikkat çekiyor. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 2 maçı da kazanan Kartal, ligde de farklı galibiyetlerle 3'te 3 yaptı. Partizan'ı 77-62 mağlup eden Beşiktaş'ın maçında Akatlar'da taraftarlar salonu doldurdu.

Beşiktaş’ın yetenekli orta sahası Tolgay Arslan, sezon başından beri Teknik Direktör Şenol Güneş’in en çok güvendiği isimler arasında yer alıyor.

PARKEDE EKOL!

Antrenör Müfit Arın ile hentbolda kupalara ambargo koyan Beşiktaş Mogaz, sezona 11. Süper Kupa zaferiyle start vermişti. Ligde 5'te 5 yapan ve Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden tek hentbol ekibi olan Kartal, bu arenada çıktığı 5 maçta, 3 galibiyet, 1 beraberlik alırken 1 kez yenildi


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI