ABD'den Derbi Mesajı

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, Portekiz, İngiltere, İspanya, Hollanda ve Fransa basınında geniş yer buldu. Amerika medyası ise futbolseverlere Türkiye’ye gitme çağrısında bulundu

Olaylı F.Bahçe-Beşiktaş maçı birçok ülkede gündem oldu. Başta Portekiz olmak üzere İngiltere, İspanya, Fransa, Hollanda ve Amerika basınında dev derbi geniş yer buldu. Portekiz'de Record gazetesi, "5 kırmızı kartlı maçta Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yendi. Quaresma ve Neto kırmızı kart gördü" manşetini attı. İngilizlerin ünlü yayın organı BBC, "Derbide 5 kırmızı çıktı" diye yazarken, Daily Mail, "Galibiyeti Janssen getirdi" manşetini attı. Hollanda'nın NU Sport gazetesi de Janssen'i öne çıkardı. Fransız gazetesi L'Equipe ise, kırmızı kartların maçın önüne geçtiğini yazdı. Amerikan Sbnation internet sitesi maçla ilgili haberinde, "Türkiye'de derbi izlemek farklı bir tecrübe. İstanbul takımının taraftarları çok ateşli. Bir sonraki İstanbul derbisi 22 Ekim'de G.Saray-F.Bahçe arasında bence yerinizi ayırtın" diye yazdı.


'EFSANE OLURSUN OZAN'

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonu soyunma odasına girer girmez önce Ozan Tufan'a sarıldı. Kaçırdığı gol için üzülmemesini isteyen Kocaman, "90 dakika sorumluluktan hiç kaçmadın. Böyle yükselmeye devam edersen, F.Bahçe efsanesi olursun" dedi.

TELEVİZYONU KIRDI BİR ANDA ÜNLÜ OLDU
Ozan Tufan boş kaleye topu atamayınca televizyonu yumruklayan F.Bahçeli taraftar ünlü oldu. Arkadaşlarının kaydettiği görüntüler, İspanya ve İngiltere'de internet sitelerinde yayınlandı. Olay videoyu izleyen Faenerbahçeli Josef ise, "Ona yeni televizyon almak istiyorum" mesajını paylaştı.

GÖZLER HUKUK KURULUNDA

Olaylı derbi hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'ye pahalıya patlayacak gibi. Trabzonspor maçı öncesinde ise kırmızı kart gören Quaresma, Atiba ve Oğuzhan'ı kaybeden Beşiktaş'ta tribüne gönderilen Şenol Güneş de gelecek hafta takımın başında olamayacak. Quaresma'nın ihraç kararından sonra orta hakeme ve 4. hakeme yönelik sözleri hakem raporlarına yansırsa fazla ceza alma ihtimali var. Güneş'in de hakeme hakaret ettiğine dair rapor yazılırsa cezası artabilir. Neto ve İsmail'in kırmızı kart gördüğü F.Bahçe de tribünlerindeki toplu küfür ve sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Kadıköy'ün kapanması tehlikesiyle karşı karşıya. Ayrıca açıklamaları nedeniyle Mahmut Uslu da PFDK'ya sevk edilbilir. Hukuk Kurulu'nun bugün dosyaları ele alacağı öğrenildi. 

Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI