Aboubakar kaçmaz

Vincent Aboubakar, son dönemdeki performansıyla göz kamaştırıyor Ancak 10 milyon euro’luk satın alma bedeli yönetimi düşündürüyor

Vincent Aboubakar, son dönemdeki performansıyla göz kamaştırıyor Ancak 10 milyon euro’luk satın alma bedeli yönetimi düşündürüyor

Beşiktaşlılar, gol kralı Mario Gomez'in arkasından çok gözyaşı dökmüştü. Hele ki yerine Vincent Aboubakar gibi 'marka' olmayan bir isim gelince endişeler artmıştı. Kamerunlu forvet de sezona kötü başlamıştı. 2-3 metreden kaçırdığı gollerle saç baş yoldururken yüksek maaşı konuşulur olmuştu. Ancak Afrika Kupası sonrası Aboubakar tam anlamıyla coştu. Ülkesine kupayı kazandıran golü kaydeden 25 yaşındaki oyuncu bu moralle Kartal'a da büyük katkı sağladı. 11 gole ulaşırken 4 kez de asist yaptı.

TAPUSU ÇOK PAHALI

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal'da camia Vincent Aboubakar'ın yararlı olacağı konusunda fikir birliğine vardı. Ancak Porto'nun koyduğu satın alma opsiyonu 10 milyon euro. Siyah-beyazlı yönetim Portekiz kulübüyle masaya oturarak bu rakamda indirime gitmelerini isteyecek. Yeterli indirim olursa da henüz 25 yaşındaki Aboubakar için yatırım yapılacak. Yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'e de fikrini sordu. Tecrübeli çalıştırıcı da her sene forvet değiştirmenin oyun sistemini aksattığını belirterek, siyah-beyazlı takıma uyum sağlayan Aboubakar'ın kalması yönünde görüş bildirdi.

KALMAYI ÇOK iSTiYOR

Vincent Aboubakar da kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istiyor. Kulübün her sene Şampiyonlar Ligi'nde oynaması ve Şenol Güneş'in hücuma yönelik sistemi Kamerunlu yıldız için önemli etkenler. Ayrıca Kartal'dan 3.3 milyon euro kazanıyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI