Aboubakar'dan kızdıran hareket!

Beşiktaş'ta Aboubakar hem sevirdirdi hem üzdü

Kamerunlu oyuncunun attığı golle sevinçten kendilerinden geçen siyah-beyazlılar bir anda Lyon karşılaşmalarını hatırladılar. Beşiktaşlı idareciler, Aboubakar için, “Eğer bu maçlarda olsaydı biz yarı finaldeydik. Çok yetenekli bir golcü… Aboubakar olsaydı biz bu Lyon’u orada da yenerdik” diye konuştu.


Aboubakar’ın takıma büyük katkı sağladığını dile getiren idareciler, “O da hatasının farkında ama iş işten geçti. Şimdi şampiyonluğumuza katkı yapmak için sahada” diye yorum yaptılar. Vincent Aboubakar, Afrika Uluslar Kupası’ndan döndükten sonra Beşiktaş formasıyla çıktığı 10 maçta sekiz gol attı. Adanaspor karşısında sağlam bir karakter ortaya koyduklarsöyleyen Aboubakar, “3 puan takımın özgüveni açısından önemliydi. Yaptığımız işten gurur duyuyoruz. Haftaya konsantrasyonumuzu tutmamız gerekiyor. Bizim tamamıyla kendi oyunumuza odaklanmamız lazım. Başakşehir iyi takım. iyi hazırlanmak için yeterince zamanımız var” diye konuştu.


Milliyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI