Adriano'ya İki Çinli Kulüp Talip Oldu

Geçtiğimiz sezon başı Barcelona'dan transfer edilen Adriano sezon boyu gösterdiği performans ile tekrar Çinlilerin radarına girdi.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması altında 45 resmi maça çıkan ve bu maçlarda gösterdiği performans ile Beşiktaş'ın geçen sezon elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan Adriano'nun peşini Çinli talipleri bırakmıyor. Hebel China Fortune ve Shanghai SIPG takımları 32 yaşındaki yıldız oyuncu için Beşiktaş'ın kapısını çaldı


Beşiktaş ile Yeniden Canlandı


Barcelona'da ritminin düşmesinden ötürü kadroda yer bulma sorunu çeken Adriano geçtiğimiz sezon başı 400 bin euroya Beşiktaş'a gelmişti. Caner'in sakatlanmasının ardından kısa sürede ağırlığını ortaya koyarak sezonun geri kalanında sol bek yükünü başarıyla taşıyan Adriano Correia için Çinli kulüplerden gelen teklifler değerlendirilmeye alındı. 


Şenol Güneş'in performansından son derece memnun olduğu Adriano'nun takımda kalmasından yana bir tavır sergiliyor.  Bunun üzerine oyuncusuna 7 milyon euroluk bir değer biçildi. Her iki Çinli kulüpte bu fiyata hayır demedi. İki taraf arasındaki ciddi görüşmeler bu haftaiçi başlayacak.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI