AHMET KAVALCI: SALDIRI HAYİNDEYİZ

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı'dan müthiş iddia; Salrıdı halindeyiz!

Beşiktaş Genel Sekreteri Kavalcı'dan olay açıklamalar: "Her gün normal olmayan gelişmeler yaşanıyor. Farklı kanallardan saldırı var Süreci izliyoruz, her şeyin farkındayız. Bizi hedefimizden kimse alıkoyamaz"

Hafta içinde haciz şokuyla sarsılan ve sıkıntılı dakikalar yaşayan Beşiktaş'ta kulüp genel sekreteri Ahmet Kavalcı, siyah-beyazlı takıma operasyon yapılmaya çalışıldığını iddia etti. Büyük bir azimle çalıştıklarını ve Beşiktaş'ı düzlüğe çıkarmak için her şeyi yaptıklarını ifade eden Kavalcı, "Her gün normal olmayan gelişmeler yaşanıyor. Farklı kanallardan saldırı var. Süreci izliyoruz, her şeyin farkındayız" diye konuştu. 

KAOS HAVASI YARATILIYOR

Kimsenin şampiyonluklarını engelleyemeyeceğini ifade eden Ahmet Kavalcı, "Rakiplerimiz güllük gülistanlık gösterilirken Beşiktaş'ta kaos havası oluşturulmaya çalışılıyor. Ancak biz kenetlenir ve her sıkıntıyı aşarız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Gerektiğinde d e konuşur ve hakkımızı ararız. Şampiyonluğa yürüyoruz, kimse bizi hedeflerimizden kimse alıkoyamaz."

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI