Akatlar'da neler yaşandı?

Beşikta-Fenerbahçe basketbol maçında neler yaşandı? İşte detaylar

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Final Serisi 3. Maçı’nda Beşiktaş Sompo Japan ile Fenerbahçe Akatlar Spor Salonu’nda karşı karşıya gelirken gece tribünlerde yaşanan olaylar damgasını vurdu.

 

Karşılaşmanın 3. çeyreğinde periyot bitime 5:12 kala atılan ses bombaları sebebiyle tribünlere 3. anonsu yaptıran hakem üçlüsü soyunma odasına gitti. 15 dakikalık bir bekleyişin ardından soyunma odasından dönen hakemler maçı kaldığı yerden devam ettirdi.

 

Ancak maçın bitimine 1:33 kala Bogdan Bogdanovic'in terini silerek zaman geçirdiği sebebiyle hakeme topluca itirazda bulunan Beşiktaş benchinin teknik faul almasından sonra tribünler bir kez daha karıştı ve küfürlü tezahürata başlayıp sahaya yabancı maddeler atıldı. Bu sefer 4. anonsu yaptıran hakem üçlüsü tekrar soyunma odasına giderek tribünlerin boşaltılmasını istedi.


Dakikalar sonra tribünler boşaltılırken maça kaldığı yerden devam edildi. Yaşanan bu olayların ardından Basketbol Federasyonu'nun final sersinin 4. maçının Akatlar Spor Salonu'nda seyircisiz oynatmaya kararı alacağı belirtiliyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI