Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği'nden anlamlı davranış

Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri, geliri genç bir kızımızın eğitim bursuna aktarılacak olan kahvaltı organizasyonunu gerçekleştirdi.

Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri, geliri genç bir kızımızın eğitim bursuna aktarılacak olan kahvaltı organizasyonunu gerçekleştirdi.

2015-2016 sezonu şampiyonluk kutlamaları sırasında gözünden yaralanan genç kızımız için Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu önderliğinde başlatılan eğitim bursunun uzun zamandır devam eden kampanyaları kapsamında düzenlenen kahvaltı organizasyonu kulübün 114. Doğum gününde 19.03.2017 tarihinde dernek üyeleri ve Beşiktaşlıların yoğun katılımıyla tamamlandı.

Beşiktaş JK İkinci Başkanı Sn. Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş JK Derneklerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Hakan Özköse ve Beşiktaş JK Kartal Yuvalarından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Hüseyin Mican’ın katılımlarıyla daha da anlamlı olan organizasyonda, hepbirlikte 114. Doğum günü pastası kesildi.

Tüm katılımcılar, birlik ve beraberlik mesajları vererek şampiyonluk yolunda ilerleyen futbol takımları için desteklerini yenilediler, söylenen marşlarla organizasyon tamamlandı.

Antalya Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nahit TUNADOR, kulübümüzün taraftarı bir geç kızımızın bu talihsiz kazasını öğrendikten sonra bir şeyler yapabilmek için çalışmalara başladıklarını ve yapılan kampanyalar kapsamında eğitimine katkı sağlayabilmek için bu kahvaltı organizasyonunu düzenlediklerini belirtti. Kulübün 114. Doğumgününde yapılması planlanan etkinliğe İkinci başkan Sn. Ahmet Nur Çebi ve kulüp yöneticilerinin de katılımı ile onurlandıklarını, kulüp yönetiminin de desteği ile sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI