Al sana Atkinson!

Beşiktaş yönetimine Martin Atkinson sürprizi

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş'ın İsrail'in H. Beer-Sheva takımıyla 16 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Son 32 Turu ilk maçını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.

Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz hafta olaylı Fenerbahçe derbisi sonrsı yaptığı açıklamada ''Fenerbahçeli futbolcular ve  özellikle van Persi derbiyi hakem Martin Atkinson yönetseydi bu hareketleri yapabilecekler miydi?" açıklaması yapmıştı. 

Beer Sheva şehrindeki Turner Stadyumu'nda TSİ 23.05'te başlayacak karşılaşmada Martin Atkinson'un yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt yapacak. Adam Nunn'un dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Kevin Friend ve Craig Pawson olacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI