Allah'ını seven savunmaya gelsin!

Kartalhaber yazarı Şafak Malatya yazdı

ALLAH’INI SEVEN DEFANSA GELSİN

Bir futbolcu için en talihsiz durum, oyun içinde yapılan bireysel hatalardır. Sistem ve takım oyununu, ülke sınırları içerisinde en iyi beceren Beşiktaş ise, son 2 sezondur çok farklı bir talihsizlik yaşıyor. İşte dün akşam Beşiktaş yine ne zaman, nerede duracağını ve hangi hamleyi yapacağını bilemeyen Tolga Zengin yüzünden maça 1-0 geride başladı. Bu duruma son zamanlarda asıl mevkii dışında oynamak zorunda kalan Necip’in de yaptığı pozisyon hataları eklenince, yenilen bu goller kaçınılmaz oluyor. Tolga ve Necip bu hatalarına devam edebilir. Ancak birisinin kendilerine şunu hatırlatması gerek, Avrupa da bu hataların bedeli maç başına 1 milyon Euro olacak.

Geçtiğimiz sezon kanat oyunlarına ve sık sık yer değiştirmelerine alışık olduğumuz Quaresma ve Olcay, dün akşam bu düzenin biraz daha dışında oynadı. Kanat değiştirmelerinin yanında Olcay’ın gizli forvet gibi oynaması, ilk 45 de yaşanan her pozisyonda Konyaspor defansının pozisyon hatası yapmasına sebep oldu. Sosa’nın takımdan ayrılmasından dolayı orta alanda ciddi bir kalite eksikliği yaşandığı aşikâr. Bu nedenle Şenol hoca, ayağa kısa pas ile oynamasına alıştığımız Beşiktaş’ı, dün dikine ve uzun toplarla oynatmak zorunda kaldı.

Sistemi hoca belirler, takımı sistem oynatır, sistemi de kaliteli futbolcular ile uygularsınız. Beşiktaş yönetimi her ne kadar GEÇ kalmış da olsa, çok önemli transferlere imza atmak üzere. Yeni katılacak oyuncular ile sezonun favorisi yine Beşiktaş olacaktır.

Şafak Malatya 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI