Almanların Pepe Korkusu

Beşiktaş'ın yıldızı Pepe, Alman medyasının gözdesi

Sezon başında transfer olduğu Beşiktaş’a kısa sürede uyum sağlayarak başarıyı yakalayan Pepe’ye Alman basınından övgü geldi. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile karşılaşacak siyah-beyazlıların Portekizli stoperi, Bild gazetesi tarafından mercek altına alındı.
 
Pepe’nin Beşiktaş ile yeni bir hikaye yazdığı vurgulanarak, artık farklı bir görüntü taşıdığı aktarıldı. Habere, “Kötü çocuktan dev bir futbolcuya” başlığı atılırken, Pepe’nin yıllar içerisinde geçirdiği gelişimin Beşiktaş ile net bir şekilde kendini gösterdiği belirtildi. 

Vidal, Beşiktaş kurası hakkında konuştu: Keşke finalde karşılaşsaydık!

 
UEFA Şampiyonlar Ligi tecrübesiyle Pepe’nin fark yarattığı da vurgulanarak, “Daha önce Real Madrid ile 3 kez Şampiyonlar Ligi kazandı. İspanya’da başarılı bir futbolcuydu, şimdi bu durum Beşiktaş’ta devam ediyor. Portekizli futbolcu, Bayern Münih ile oynamaya hazırlanıyor” ifadeleri kullanıldı. 
 
3 GALİBİYETİ VAR


Pepe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi kariyerinde en fazla galibiyet aldığı takım Bayern Münih oldu. Porto, Real Madrid ve Beşiktaş formalarıyla Devler Ligi’ne çıkan Portekizli stoper, Alman devine karşı 3 galibiyet yaşadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI