Anasının kuzusu

Beşiktaş’ta büyük sıçrama gösteren Cenk Tosun’un özel hayatına çok dikkat ettiği belirtildi. Ebeveynlerini Almanya’dan getirten golcünün, bireysel antrenörü eşliğinde ekstra antrenmanlar yaptığı da dile getirildi.

Skenderbeu maçında attığı iki golle, galibiyette önemli bir pay sahibi olan Cenk Tosun, Beşiktaş yedek kulübesinden gelip, böyle bir katkı sağlamasıyla takdir topladı.


Özel hayatına çok dikkat eden genç golcünün, popüler olmasına rağmen mütevazı bir hayatı tercih etti. Tek başına yaşamak yerine ailesiyle birlikte kalmayı seçen ve bu nedenle ebeveynlerini Almanya’dan İstanbul’a getirten Cenk’in, erken yatıp erken kalkması da formuna ciddi katkı sağlıyor.


Ayrıca ailesinin Cenk’i hiç bir maçta yalnız bırakmadığı da ortaya çıktı. Ailesinin milli maçta bile Katar’a giderek, siyah-beyazlı oyuncuya destek olduğu belirtildi. Yedek kalmasına rağmen her maça hazır bir şekilde çıkan Cenk Tosun’un, zaman zaman kendi tuttuğu bireysel antrenör eşliğinde ekstra idmanlar yaptığı da dile getirildi.


Cenk, siyah-beyazlılara geldiği günden bu yana ilk 11’de yer aldığı tüm resmi maçlarda yüzde 100’lük bir ortalama tutturdu. 24 yaşındaki forvet, ilk 11’de çıktığı 13 resmi maçın 13’ünde de gol katkısı verdi. 12 gol, 1 asistlik performans sergileyen genç oyuncu, UEFA tarafında Jose Fernandao ile birlikte haftanın oyuncusuna aday gösterildi.


Haftanın 11’inde


Beşiktaş’ın golcüsü Cenk Tosun, UEFA Avrupa Ligi’nde 5. haftanın en iyi 11’inde yer aldı. UEFA’nın internet sitesinden yapılan açıklamada, haftanın en iyi oyuncusu ise Sporting Lizbon’un deplasmanda Lokomotiv Moskova’yı 4-2 mağlup ettiği karşılaşmada 1 gol, 2 asistlik  performans sergileyerek oyların yüzde 31’ini alan Kolombiyalı Fredy Montero oldu. Cenk ise oyların yüzde 28’ini alarak, ikinci sırayı elde etti.


Milliyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI