Anderson Talisca kimdir?

Beşiktaş'ın yeni transferi Anderson Talisca'yı tanıyalım

Beşiktaş yeni transferini duyurdu. Anderson Talisca kimdir? Talisca kaç yaşında? Talisca hangi pozisyonda oynuyor? Beşiktaş, Benfica'da top koşturan Anderson Talisca ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Brezilyalı İstanbul'a gelerek Beşiktaş'a resmi imzayı atacak.

TALİSCA KİMDİR?

Brezilyalı ve 22 yaşında olan Taslica 1,91’lik boyuyla dikkat çekiyor. Ofansif orta saha pozisyonunda oynayan Talisca sol ayağını etkili şekilde kullanmakta. Bahia kulübünde futbola başlayan Talisca 2014’ten beri Benfica forması giymekte.

TALİSCA BEŞİKTAŞ’TA!

Beşiktaş, Benfica'nın 22 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca ile görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Jose Sosa'nın gidişinin ardından doğan boşluğu siyah-beyazlılar, genç Sambacı ile dolduruyor.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Anderson Talisca'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI