Andreas Beck'e Talip Çıktı!

Bundes Liga'nın başarılı ekibinden Beck'e transfer teklifi geldi.

Bundes Liga ekibi Hamburg, Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcularından Andreas Beck'i transfer etmek üzere menajeri aracılığıyla temaslarına başladı. 


Beşiktaş'ta iki sezondur görev yapan ve ilk sezonunda sağ bek bölgesinin değişilmez ismi olan Beck, geçtiğimiz sezon Gökhan Gönül'ün gelmesiyle sezonun ilk yarısının ortalarında formayı kaptırmış ve forma şansı bulmakta zorlanmaya başlamıştı. Bu durumdan ötürü ligin bitimiyle verdiği demeçte ayrılık sinyalleri veren Beck'in ilk talibi Hamburg oldu.


Hocasıyla Görüşecek


Beşiktaş'ta yaşadığı başarılardan ötürü mutlu olan ancak bu sezonun büyük bölümünde Gökhan Gönül'ün arkasında bekleyen Beck, kendisine gelen teklife Şenol Güneş ile görüştükten sonra cevap verecek. Beck'in 2 hafta sonra başlayacak yeni sezon hazırlık çalışmalarına katıldıktan sonra hocası ile görüşeceği ve transfer durumuyla ilgili atacağı adımlara buna göre karar vereceği öğrenildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI