Aslıhan Elif Gürbüz: Kanadı Kırık Kartal

Kartalhaber yazarı Aslıhan Elif Gürbüz yazdı

KANADI KIRIK KARTAL! 

Milli ara futbola da ara vermek anlamına geliyor olmamalı sanırım.. Akıllar ayakta, topta olması gerekirken bir karış havada olunca elleri açıp göğe bakmak çok da faydalı olamadı.

İlk yarı bütün ataklar sağ kanattan gelirken Quaresma-Gökhan Gönül organizasyonlarını sonuca ulaştıramamak en büyük kayıptı. Bütün çabasına rağmen Quaresma'nın penaltıyı kaçırması da tuz biber! Bu takımda penaltı kullanacak kişi bellidir. Sorumluluk almak her zaman o kadar iyi değildir! Sol kanattan Adriano'nun çabası önünde oynayan Lens'in etkisizliği ile birleşince Kartal'ın bir kanadı kırıldı. Geçen yıl bambaşka görünen Lens'in bu yıl ki performansına bakılacak olursa geçen sene oynadığı takım ne kadar kötüydü ki Lens bu kadar iyi göründü tartışma konusu. "Köy"den şehire gelince sudan çıkmış balığa dönen futbolcunun büyük takıma adaptasyonu zor oldu. Yazık oldu. 

Takımın mental olarak toparlanamamasının yanı sıra yine tam kadro olarak çıkamamanın bedeli iki puandan vazgeçmek olsa da şampiyonluktan vazgeçmek Beşiktaş'a yakışmaz! Ligin orta sıralarındaki takımın hala şampiyonluk umudu devam ediyorsa büyük maçların takımı Beşiktaş önündeki büyük maçları kazanmasını bilecek, kolay olanı bırakıp zor olanı başararak şampiyon olacaktır!

Bir zamanlar bir söz vardı her yere yazılan.. O sözü hatırlamanın ve bu sezonki şampiyonluğun parolası yapmanın vaktidir. " Hiç kimse umudumuzu bizden söküp alamaz!"

Aslıhan Elif Gürbüz 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI