Astra Giurgiu'dan Beşiktaş'a teşekkür

Vodafone Arena'daki hazılrık maçında Beşiktaş'ı 3-1'le geçen Astra Giurgiu'da teknik direktör Marius Sumudica,

Vodafone Arena'daki hazılrık maçında Beşiktaş'ı 3-1'le geçen Astra Giurgiu'da teknik direktör Marius Sumudica, Beşiktaş'a ve organizatörlere teşekkür etti, İstanbul'da Şampiyonlar Ligi takımı gibi ağırlandıklarını söyledi.

Avrupa'da birçok takım Milli arayı hazırlık maçlarıyla geçirirken, Beşiktaş da Rumen takımı Astra Giurgiu'yle karşılaştı. Rumenler sahadan 3-1 galip ayrılırken, Astra Giurgiu'nun teknik direktörü Marius Sumudica, Siyah Beyazlı kulübe ve maçı organize eden Match PR Organizasyon'a teşekkür etti. 

"Devler Ligi takımı gibi ağırlandık"

İstanbul'da harika vakit geçirdiklerini ve kısa süre de olsa çok iyi bir kamp tecribesi elde ettiklerini belirten Sumudica, "5 yıldızlı otelde kaldık, 4 minibüsle karşılandık.Şampiyonlar Ligi takımı gibi ağırlandık. Her şey mükemmeldi" şeklinde konuştu ve Beşiktaş ile Match PR'a teşekkür etti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI