ATIBA'NIN YERİNE TOLGAY

Kartal dün sabah yaptığı son antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlı futbolcular, istasyon koşularının ardından taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Sakatlığı düzelen Cenk Tosun takımla birlikte çalışırken, kasık bölgesinde ağrıları olan Atiba idmana çıkmadı. Tedavisine başlanan Atiba’nın yanı sıra maç eksiği bulunan Cenk Tosun da Mersin maçının 20 kişilik kadrosuna alınmadı. Teknik Direktör Slaven Bilic, Ankara Osmanlı Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Atiba’nın yerine Tolgay Arslan’a forma verecek. Diğer yeni transferler Milosevic ve Opare’nin ise yedek soyunmaları bekleniyor. Siyah-beyazlı futbolcular, taktik çalışmanın ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Teknik Direktör Bilic’in maçın taktiği üzerinde durduğu öğrenildi.

Sarı korku

Kartal’da tam 7 futbolcu sarı kart cezası sınırında maça çıkacak. Üçer sarı kartı bulunan Demba Ba, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin ve Necip Uysal bugün de kart görmeleri halinde 19. haftada Çaykur Rizespor’la oynanacak maçta cezalı duruma düşecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI