Az parayla çok başarı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre az parayla çok başarı elde etmeyi başardı

G.Saray ve F.Bahçe’ye göre bonservise az para harcayıp daha çok satış yapan Beşiktaş, buna rağmen iki senedir Süper Lig’e ambargo koydu

Ligde son iki sezona damgasını vuran Beşiktaş, bu süreçte ezeli rakiplerine de fark attı. Siyah-beyazlı takım hem en az transfer harcaması yapan taraf olurken, aynı zamanda oyuncu satışlarından en fazla gelir elde eden ekip oldu. Şenol Güneş yönetiminde 25 milyon 250 bin Euro'luk oyuncu alıp, 39 milyon 960 bin Euro'luk oyuncu satışı yapan ekip, 14 milyon 710 bin Euro da buradan kar elde etti. Bununla beraber Galatasaray 31 milyon 740 bin, Fenerbahçe ise 47 milyon 780 bin Euro'luk harcamaya rağmen şampiyonluk kupasını müzelerine götüremedi.

'ŞENOL HOCAM BİZİ BIRAKMA!'

Siyah-beyazlı taraftarlar şampiyonluk maçının ardından teknik patron Şenol Güneş'e sevgi gösterilerinde bulundu

Beşiktaşlı taraftarlar, gerek Gaziantep'te gerekse İstanbul'da havaalanında Şenol Güneş'e büyük sevgi gösterilerinde bulurdu. Önceki gece saat 01.30'da İstanbul'a inen ve kafileyle alandan ayrılan Şenol Güneş'in etrafını çeviren siyah beyazlı taraftarlar şampiyon hocalarına, "Hocam bizi bırakma, seneye de bizimle ol" diye seslendiler. Güneş'in de taraftarların ilgisine teşekkür etmesi ve onlarla yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI