Aziz Yıldırım, Adnan Polat'ı istiyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kulislere başladı bile...

Mart ayında kurulan Süper Lig AŞ'nin ligin tüm yönetimini eline geçirmesiyle yaşanan hataların önüne geçileceğini düşünen Fenerbahçe yönetimi kolları sıvadı.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş derbisinde söylediği, ''TFF'deki Beşiktaşlılar gidecek. Savaş başlıyor'' sözleri Salı akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında gündeme geldi. Yönetim kurulunda bazı prensip kararları alındı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın da kabul ettiği öneri ise Nihat Özbağı'dan geldi...

Uzun zamandır konuşulan Süper Lig AŞ'nin aktif hale gelmesinin kurtuluş olduğunu söyledi. Süper Ligin yönetiminin bir an önce bu kuruma devredilmesi için diğer Süper Lig kulüpleriye temas kurulmasını önerdi.

Süper Lig AŞ'nın aynen Premier Lig'de olduğu gibi sadece en üstteki ligi yönetmesinin gerektiğini belirten Özbağı, hakem maaşlarının da bu kurum tarafından ödenmesi durumunda bu hataların olmasının da imkansız olduğunu iddia etti.

Özbağı'nın bu fikri Başkan Aziz Yıldırım ve diğer yönetim kurulu üyeleri tarafından da olumlu bulundu.

Aziz Yıldırım, Süper Lig AŞ'in başına Adnan Polat'ı istiyor

Mart ayında kurulan Süper Lig AŞ'nin ligin tüm yönetimini eline geçirmesiyle yaşanan hataların önüne geçileceğini düşünen Fenerbahçe yönetimi kolları sıvadı. İlk etapta Süper Lig AŞ'nin başkanlığı için çalışmalara başlanacak. Fenerbahçeli bir ismin tavsiye edilmesi durumunda sıkıntı olabileceği ise ilk düşünülen. Süper Lig AŞ'nin kurulduğu dönemlerde ve daha sonraki süreçte de Aziz Yıldırım birkaç kez Adnan Polat ismini gündeme getirmişti. Fenerbahçe'nin TFF'ye açtığı savaşta Süper Lig AŞ'nin güçlenmesi için Polat ismini başkanlık için gündeme getirebileceği konuşuluyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI