Aziz Yıldırım: Beşiktaş neden korkuyor?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ı hedef aldı

Aziz Yıldırım, bugün Silivri’de başlayan Şike Kumpası Davası sırasında, mahkeme salonu dışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu ve Beşiktaş'ı korkak olmakla itham etti.


Bugün başlayan Şike Kumpası Davası nedeniyle Silivri'ye giden Yıldırım, mahkeme salonu dışında yaptığı açıklamada TFF'ye ve ezeli rakiplerine çattı.


"2011’deki bu hadise Türk Futboluna darbe vurmadı mı? Nerede Futbol Federasyonu?” diyen Yıldırım, şunları söyledi:


"Bakın biz korkmuyoruz. Fenerbahçe yöneticileri, bizimle beraber suçlananlar, aslanlar gibi bugün bu salona geldi. Burada duruyorlar. Hepsi de gereken cevabı onlar bir şey söyleyince veriyorlar. Nerede kulüpler? Nerede Kulüpler Birliği? Siz bunlardan şikayet ediyorsanız, bunların bu ülkeyi karanlığa götürdüğüne inanıyorsanız, geleceksiniz burada suçlamanızı yapacaksınız. Onlara karşı haklılığınızı ispat edeceksiniz. Herkes korkuyor, kaçıyor. Ama biz sonuna kadar buradayız.


Bu ne Aziz Yıldırım ne de Fenerbahçe’nin davasıdır. Bu tüm Türkiye’nin davasıdır. Tüm liglerdeki Bütün kulüpler, kime bulaştırılmak istenmişse, basın mensubu, hakem kim varsa gelip bu davada taraf olmalı. Kaçmasınlar, korkmasınlar. Herkes ümit ediyor ki yarın bunlar yine bir şey olur diye. Bunlar, bir daha bir şey olmazlar. Beşiktaş Kulübü nerede? Bizim eteğimize dantel, süs yapmışlardı onları. Neredeler? Niye şikayetçi olmuyorlar? Gelin şikayetçi olun, kaçıyorlar."


Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise "O dönem karanlık bir dönemdi. İnşallah sonunda adalet yerini bulur." temennisinde bulundu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI