Balotelli'nin Gelişi Şenol Güneş'e Bağlı

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın transferinin hala netlik kazanmaması Mario Balotelli transferinin tekrar gündeme gelmesini sağladı.

Bu transfer sezonunun başında da gündeme gelen Balotelli transferine Şenol Güneş karşı çıkmıştı. Diğer yandan forvet transferinde önceliğin Aboubakar olmasına rağmen bonservis sorununun çözülemesi yönetimi B planı için farklı alternatifleri düşünmeye itiyor. Yönetimin Balotelli'nin transferi için Şenol Güneş'i ikna turlarında olduğu söyleniyor. 



Bonservisi Elinde


UEFA'nın uyguladığı kısıtlamalardan ötürü Aboubakar'ın bonservisini alma konusunda problem yaşayan Beşiktaş'ta, Balotelli özellikle bonservisinin elinde olmasıyla yönetimin işini kolaylaştırıyor. Şenol Güneş'in bu transfere onay vermesi halinde yönetim bu oyuncuyu bonservissiz transfer edip seneye yüksek bir rakama satışını yapmayı hedefliyor. 


Bonservisi elinde olan Balotelli’yi renklerine bağlamak isteyen ve bir sene sonra da iyi bir rakama satmayı planlayan Beşiktaş 
Yönetimi, Şenol Güneş’in onay vermesi durumunda Aboubakar transferini tamamen rafa kaldıracak. Nitekim Balotelli'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının piyasa değerini arttıracağını düşünen yönetim bir tane genç golcü adayını listesine dahil edecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI