Başka bir arzunuz!

Türkiye Beşiktaş'ın Antalyaspor4a attığı 2. golü konuşuyor

Antalya’yı farklı geçen Kartal’ın, ikinci golünde, kale önünden başlayarak 9 farklı oyuncu tam 13 tek pas yaptı ve atak Talisca’nın golüyle noktalandı

Beşiktaş, Antalyaspor maçında Barcelona'ya nazire yaptı. Sahadan 3-0 galip ayrılan siyah-beyazlı ekip, ikinci golde arka arkaya tam 13 pas yaptı. 72. dakikada kendi kale önünden seri paslara başlayan Beşiktaşlı oyuncular, Antalyasporlu oyuncuları tam anlamıyla uyuttu ve Talisca ile hücumu golle tamamladı. Topa 9 dokuz farklı isim dokunurken gol pası ise sahanın başarılı ismi Quaresma'dan geldi. Kartal'ın bu gözlerimizin pasını silen atağı 27.76 saniye sürerken golü ağlara bırakan Talisca tam 71 metre koşu yaptı.

Brezilyalı oyuncu ayrıca Beşiktaş'ın skoru belirleyen golünü de ağlara bırakarak maçı 2 golle tamamladı. Şampiyonlar Ligi grup maçında Benfica'yı avlayan Talisca, ligde de şimdiye kadar oynadığı 5 maçta 3 gol ve 1 asist yapmış oldu ve yıldız futbolcu şimdiye kadar ligde 4 kez skora katkıda bulundu. Talisca gollerinden ikisini sol ayağı ile birini de kafayla kaydetti. Maç sonrası oldukça mutlu olan Talisca, iki goldeki asistin de çok güzel olduğunu belirterek, "Bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI