Basketbolda kriz

Kartalhaber.com özel haberi...

Beşiktaş'ta yaşanan mali kriz nedeniyle özellikle amatör şubelerde ödeme sıkıntısı yaşanıyor. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çemen Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı oyuncuları 3 aydan bu yana ödeme yapılmamasını protesto ederek kendilerine verilen sözlerin tutulmadığı gerekçesiyle antrenmanlara çıkmadı. Kadın basketbolcular, Akatlar Spor Kompleksi'nde dün baş Antrenör Aziz Akkaya ile bir araya gelerek, "Uzun süreden bu yana ücretlerimizi alamıyoruz. Yönetim kurulu üyesi en son buraya gelerek 15 Ocak'ta tüm ödemelerin yapılacağına dair söz vermişti.  Ancak o da verdiği sözü tutmadı" tepkisinde bulundular. Kadın basketbol takımından sadece iki yabancı oyuncuya ödeme yapılması diğer oyunculara ise verilen sözlerin yerine getirilmemesi de huzursuzluğa neden oldu. Dünkü idmana çıkmayan kadın basketbolcular bu sabahki çalışmayı boykot ettiler. 

Başarılı sonuçlar alarak hem ligde hem de FIBA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde zirve yarışında bulunan Beşiktaş Sompo Japan Erkek basketbol Takımı'nda da geciken maaşlar ve primler için huzursuzluğun arttığı belirtildi. 

Yönetim kurulunun başarılı takıma ilgisiz olduğuna dikkat çeken basketbolcuların, ödemelerin yapılmaması ve hiçbir yöneticinin başarılı olmalarına rağmen ilgisiz kalmalarına anlam veremediklerini vurgulandı. 

Transfer yasağı bulunan Sompo Japan'da bazı oyuncuların takımdan ayrılabileceği belirtilirken antrenman boykotunun da gündemde. 

Gelişmeler kartalhaber.com'da...  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI