Bayram Sonrasında Operasyon Başlıyor

Beşiktaş'ta bayram sonrasında transferde hareketlilik yaşanması bekleniyor.

Beşiktaş, bayram sonrasında yeni sezonda kullanacağı kadrosunu şekillendirmek üzere çalışmalarını daha da yoğun bir hale getirecek. Yapılacak planlamaya göre gelecek isimlere yönelik temaslar sürdürülecekken; gönderilmesi planlanan 9 futbolcu hakkındaki nihai karar da verilecek. Gönderilmesi muhtemel futbolcular arasında Demba Ba, Aras Özbiliz, Atınç Nukan gibi futbolcular da yer alıyor. 


Rhodolfo ile Başlanmıştı


Kadrosu bir hayl şişik olan Kartal'da ilk gönderilen isim 1.4 milyon euro satış bedeli ile Luiz Rhodolfo olmuştu. Geçtiğimiz sezon kadroda çok şans bulamayan ya da kiralık gönderilip tekrar takıma katılanlar arasından da birçok kişi gönderilecek gibi duruyor. Nitekim teknik direktör Şenol Güneş dar bir rotasyonla 
çalışmayı seviyor. 


İlk aşamada sene başında RB Leipzig takımından kiralanan Atınç Nukan ve dönem sonuna kadar bedelsiz olarak kiralanan Demba Ba ve Ersan Gülüm ile ilgili karar verilecek. Şenol Güneş'in Atınç Nukan'ın bir yıl daha kiralık kalmasını, Ersan Gülüm'e olumsuz rapor verdiği ve Demba Ba'nın bonservisi alınaması halinde Çin'e geri gönderilmesini istediği öğrenildi.


Milosevic ve Franco Yine Kiralık


Diğer yandan gönderilecekler arasında, aslında Slaven Biliç döneminde tatmin edici bir performans sergileyen ancak Şenol Güneş'in gözüne giremeyen Pedro Franco ile Alexander Miloseviç de yer alıyor. Bu iki futbolcunun tekrar başka bir takıma kiralık olarak gönderilmesi planlanıyor. 


Denys Boyko'nun ise PAOK'a kiralanması yönünde görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Belirsizliğini en çok koruyan kişi ise Ömer Şişmanoğlu oldu. Nitekim başarılı futbolcu ligin ilk yarısında oyuna girdiğinde görece başarılı bir performans sergilemiş ancak Aboubakar'ın yükselişiyle forma şansı minimuma inmişti. Ömer ile ilgili son karar hazırlık kampında verilecek. Ömer ile Antalyaspor'un ilgilendiği biliniyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI