Beck: Hiçbir Yere Gitmiyorum

Beşiktaş forması altında iki sezondur başarılı mücadele veren Andreas Beck, son dönemlerde hakkında çıkan Beşiktaş'tan ayrılacağı yönünde haberlere resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile açıklık getirdi.

Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Andreas Beck, Beşiktaş'taki geleceği hakkında çıkan dedikodulara sosyal medya hesabı aracılığıyla cevap verdi. 


Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş'ta iki senedir görev yapan başarılı sağ bek Andreas Beck, Beşiktaş'tan ayrılacağı yönünde çıkan haberlerden rahatsızlığını dile getirerek Beşiktaş'ta kalacağını resmi sosyal medya hesabından duyurdu. 


Takımdan ayrılıp ülkesi Almanya'da bir takımda futbol kariyerine devam edeceğine yönelik çıkan haberlerle ilgili 30 yaşındaki Beck hem Türkçe hem de Almanca olarak açıklama yaptı. Beck'in yaptığı Türkçe açıklama şu şekilde: 


"Son dönemde geleceğimle ilgili birçok spekülasyon ortaya atıldığını fark ettim. Demek istediğim tek şey; Şu an bir yere gitme gibi bir düşüncem yok. Neden gideyim? Beşiktaş harika bir taraftar topluluğuna sahip olan müthiş bir kulüp. Burada oynamaktan dolayı gurur duyuyorum."


Andreas Beck, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasını 30 resmi karşılaşmada giymiş ve sezonu 1 gol 3 asistlik bir performansla noktalamıştı. 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI