Benitez Onu İstiyor

Newcastle Menajeri Benitez, Cenk tosun transferi için ısrarcı

Bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla Avrupa futbolunun en çok göze çarpan isimlerinden biri olan Cenk Tosun, İngilizler tarafından adım adım takip ediliyor. Newcastle scoutları, Türkiye- Arnavutluk maçında Cenk Tosun'u izledi. Premier Lig ekiplerinden Everton, West Ham United, Crystal Palace ve Arsenal'in de radarında olan 26 yaşındaki oyuncu için Newcastle, Antalya'ya scout ekibinden 2 kişiyi yolladı.

OCAK AYINDA ZOR
Daily Mail'in haberine göre scout ekibi, Cenk için olumlu rapor yazdı. Ancak yine de bu transferin devre arasında gerçekleşmesinin kolay olmadığı vurgulandı. Haberde Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi yolculuğu sürerken Cenk'den vazgeçmeyeceği kaydedildi. Yine de Newcastle United'ın hocası Rafa Benitez'in bu transfer için bir hayli ısrarcı olduğu belirtildi..

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI