Benteke İçin Resmi Açıklama

İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace forması giyen Belçikalı golcü Christian Benteke'nin ismi Beşiktaş ile anılmaya başladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace forması giyen Belçikalı golcü Christian Benteke'nin ismi Beşiktaş ile anılmaya başladı. Hatta iddiaları göre Cenk Tosun ile Benteke'nin takas edilebileceği bile konuşuluyor.

Başka takıma gitme ihtimali yok

Fanatik Gazetesi'nden Yakup Çınar'ın haberine göre, Christian Benteke'nin Türk menajeri Kısmet Eriş'e ulaştı. Kısmet Eriş "Benteke'nin şuan başka takıma gitme ihtimali yüzde sıfır. Oyuncum Dünya Kupası'ndan önce bir yere ayrılmıyor. Cenk Tosun ile takası imkansız" ifadelerini kullandı.

Bu sezon gol atamadı


Bu sezon İngiltere Premier Lig'de Crystal Palace forması ile 12 maça çıkan Benteke'nin henüz golü bulunmuyor.


2015 yılında Aston Villa'dan Liverpool'a 46, 1 yıl sonra ise Crystal Palace'a 31 milyon Euro'ya transfer olan Benteke bu sezon gol atamadığı için eleştirilerin odağındaki isim. 190 boyundaki golcü futbolcunun Belçika Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'na gitmesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI