Beşiktaş 3-0 Şanlıurfa Memleketspor

Voleybol Efeler Ligi’nin 19. hafta maçında Beşiktaş, Şanlıurfa Memleketspor’u 3-0 yendi.

Voleybol Efeler Ligi’nin 19. hafta maçında Beşiktaş, Şanlıurfa Memleketspor’u 3-0 mağlup etti. 

Salon: Beşiktaş Akatlar Arena

Hakemler: Ebru Ayata, Fuat Yalkın

Beşiktaş: Ferhat Akdeniz, Infante, Fırat Filiz, Erhan Dünge, Nemec,Batuhan Avcı (Nuri Şahin, Oguzhan Altıntaş, Çağlar Aksoylu)

Şanlıurfa Memleketspor: Taha Sabah, Kaan Susam, Mete Güngör, MertTetik, Bünyamin Aslan, Cem Koy (Metin Durmuş)

Setler: 25-18, 25-13, 25-23

Süre: 72 dakika (23, 22, 27)

Beşiktaş Antrenörü Işık Menküer karşılaşmanın ardından şu açıklamayı yaptı; 

 ‘Aldığımız puanlar altın değerinde’

“İnegöl’de kötü bir maç kaybettik. Kazanacağımızı düşündüğümüz ve elimize gelen bir seti kaybettikten sonra biraz hafta içinde ağır bir antrenman yaptık. Bu maçın bir antrenman maçı şeklinde geçmesini istiyordum. Çünkü pazartesi günü Belediye Plevne ile çok daha önemli, çok daha ciddi, deplasmanda bir maç oynayacağız. İlk iki set istediğim görüntüler oynadı takım ama son set geriye düştük. Oradan almak da ekstra önemliydi. Çünkü oyunu bırakmamak, oyun disiplininden kopmamak bunlar benim takıma vermek istediğim şeyler. Onun için çok mutlu oldum. Bundan sonra aldığımız her puan bize altın değerinde hem ligdeki yerimiz adına hem Beşiktaş’ın voleybol karakterini değiştirmek adına çok daha önemli bir yerler olacak. Bundan sonra çok önemli maçlarımız var. Taraftarlarımızın o maçlara gelmesini istiyorum. Galibiyetleri onlarla paylaşmayı istiyorum. Bizimle birlikte oldukları zaman bu takım her şeyi yapabilir.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI