Beşiktaş Çekya'dan Zaferle Dönüyor

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi D Grubu 4.hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş Sompo Japan, CEZ Nymburk ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Beşiktaş, CEZ Nymburk'u deplasmanda 64-70 mağlup etti. 

Maça iyi başlayan taraf ev sahibi ekip oldu, 8-0’lık seri ile daha maçın başından farkı açmayı başardı. Çabuk toparlanan Beşiktaş Sompo Japan 10-10’da skoru dengelese de daha sonra akibinin dış atışlarına çare bulamadı ve ilk çeyreği 23-14 geride kapattı.

İkinci periyota da etkili giren CEZ Nymburk, üst üste bulduğu sayılarla farkı açmaya başladı, 14.dakikada 31-18 öne geçtiler. Devrenin bitimine 2 dakika kala oyuna tekrar tutunan siyah beyazlılar, ikinci yarıya farkı azaltarak girmeyi başardı; 36-31.

Üçüncü çeyrekte tam anlamıyla Beşiktaş Sompo Japan fırtınası vardı. Devrenin hemen başında öne geçen Kara Kartal, periyot boyunca oyunu istediği tempoya çekerek skoru kontrol eden taraf oldu ve son periyota girilirken 9 sayı farkı yakaladı 46-55.

Final periyotu karşılıklı basketlerle başladı. 32.dakikada Beşiktaş Sompo Japan farkı 13 sayıya kadar çıkarttı; 46-59. Bitime 3 dakika kala 52-66 önde olan temsilcimiz, kalan dakikaları istediği gibi kullanamasa da sayı farkının verdiği avantajla maçı 64-70 kazanarak gruptaki 3.galibiyetini aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI