Beşiktaş, Cenk Tosun'un fiyatını belirledi

Birçok dev kulüp sezon sonunda Beşiktaş'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

Birçok dev kulüp sezon sonunda Beşiktaş'a teklif yapmaya hazırlanıyor. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Cenk Tosun'la Almanya'dan Leverkusen, Leipzig, İngiltere'den West Ham, Tottenham, İtalya'dan Roma, İspanya'dan ise Valencia'nın ciddi biçimde ilgilendiği ortaya çıktı.

Cenk'in Devler Ligi'nde Benfica'ya attığı jeneriklere geçecek güzel gole hayran kalan bu kulüpler Cenk Tosun için sıraya girdi.

RAKAM SATMAMIZA DEĞMELİ

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Bu sezon şampiyonluğa odaklanan Beşiktaş Yönetimi'nin kendi aralarında yaptıkları toplantıda Cenk Tosun'u 20 milyon eurodan aşağı satmamayı kararlaştırdıkları ortaya çıktı.

Siyah-Beyazlı yöneticilerin, "Cenk bize gelecek sezon da lazım. Ancak onu ille de satmamız gerekecekse rakamı 20 milyon euro olarak belirleyelim. Cenk'i isteyen bu parayı verir. Aksi halde bizde kalmasından mutluluk duyarız" şeklinde görüş birliğine vardığı gelen bilgiler arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI