Beşiktaş derbide gülemedi

Volaybol 1. Ligi'nde haftanın mücadelesinde Beşiktaş, Galatasaray'a 3-1 yenilmekten kurtulamadı

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, ligin 7. haftasında Galatasaray’a 3-1 yenildi.


BJK Akatlar Arena’da oynanan maça siyah-beyazlılar; Branimir Grozdanov, Samuel Tuia, Ferhat Akdeniz, Niels Klapwijk, Berkan Bozan, Erhan Dünge ve Murat Aslan ile başladı.

 

Karşılıklı sayılarla başlayan maçta ilk teknik molaya Beşiktaş 8-7 önde girdi. Çekişmenin devam ettiği bölümde siyah-beyazlılar üstünlüğünü korudu ve ikinci teknik molaya 16-15 önde gitti. Kalan bölümde rakibine oyuna ortak olma izni vermeyen Beşiktaş  seti 25-22 kazandı(1-0).

 Beşiktaş ikinci setin ilk teknik molasına 7-8 geride gitti. Mola sonrası hücumda ve savunmada hatalar yapan Siyah-Beyazlılar, ikinci teknik molaya 13-16 geride girdi. Kalan bölümde tutuk bir oyun ortaya koyan Beşiktaş seti 21-25 kaybetti(1-1).

 

Üçüncü setin ilk bölümünde rakibinin sayılarına karşılık vermekte zorlanan Beşiktaş, teknik molaya 5-8 geride girdi. Mola sonrası altı sayı üretebilen Siyah-Beyazlılar, ikinci teknik molaya ise 11-16 geride gitti. Kalan bölümde etkisiz bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, seti 16-25 kaybetti(1-2).

 

Dördüncü sette ilk bölüm çekişmeye sahne oldu. Beşiktaş ilk teknik molaya 7-8 geride gitti. Karşılıklı sayılarla devam eden oyunda Siyah-Beyazlı ekip ikinci teknik molaya 15-16 geride girdi. Siyah-beyazlıları, kalan bölümde seti kazanmak için büyük uğraş verdi. Çabaları yeterli olmayan Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı seti 24-26 maçı da 1-3 kaybetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI