Beşiktaş Derbide Kayıp

Kadınlar Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe'ye farklı yenildi

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 5. hafta derbi maçında Beşiktaş, Fenerbahçe'ye deplasmanda yenilmekten kurtulamadı 

İlk yarısı başa baş devam eden ve üstünlüğün sürekli el değiştirdiği (ilk yarı skoru 40-39) maçın ikinci yarısı farklı bir senaryoya sahne oldu.

Soyunma odasından iyi dönen ev sahibi Fenerbahçe, 21-9’luk periyot skoruyla oyunun kontrolünü eline geçirip rakibinin direncini kırdı ve maçın geri kalanında skor avantajını iyi kullanıp maçtan 82-65 galip ayrıldı. 

Bu sonuçla Fenerbahçe yoluna namağlup devam ederken, Beşiktaş ligdeki 4.mağlubiyetini aldı.x

Aziz Akkaya'dan maç sonrası Türk oyunculara sitem 

Beşiktaş Kadın Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya, arada kadro farkı olduğunu dile getirerek, "Ancak bu maçta düdüklere de dikkat çekmek gerekiyor. Rakibimizi tebrik ediyorum. Önümüzde 5 önemli maçımız var ve hepsini kazanmamız gerekiyor. Hedefimiz Play-Off'a kalıp Türkiye Kupası'na katılmak. Ayrıca Türk oyuncuların da takıma katkı yapması lazım. Kenardan gelen isimler katkı sağlamadı. 20 dakika çok iyi oynadık. Bu süreyi 30-40 dakikaya çıkarmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı oyuncu Kübra da, rakibi tebrik ederek, "Konsantrasyondan kaynaklı basit hatalar yaptık. Fenerbahçe gibi ekiplere karşı bu hataları yapınca sonuç kaçınılmaz oluyor" ifadelerini kullandı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI