Beşiktaş derbide sonunu getiremedi

Basketbol Spor Toto 1. Lig'de Beşiktaş Sompo Japan, Fenerbahçe'ye evinde yenildi

Maçın ilk bölümünde hemen her hücumda Fenerbahçe potasına yüklenen Beşiktaş skor üretimini istikrarlı bir şekilde sürdürdü. Pota altını savunmakta zorluk çeken Fenerbahçe Stimac’ın bu alandaki etkinliğini de durduramazken hücumda önce Bogdanovic sonrasında Jan Vesely ile sayılar buldu. Devreye Beşiktaş Sompo Japan 45-39 önde girdi.

Üçüncü çeyreğe hızlı giriş yapan Beşiktaş Sompo Japan savunmada vanaları sıkıp hücumda özellikle dış atışlardan gelen yüksek isabet oranıyla birlikte çeyrekte 3 dakika geride kalırken farkı 12’ye çıkarttı ve skoru 56-44’e getirmeyi başardı. Sonraki bölümde 14-3’lük Fenerbahçe serisi gelirken sarı lacivertliler oyunu dengeledi. Bogdanovic ve Bobby Dixon’ın yönlendirdiği Fenerbahçe hücumları başarıya ulaşırken çeyrek sonunda yapılan hataların geri dönüşünde Beşiktaş yakaladığı şansları değerlendirdi ve son çeyreğe de 63-60 önde girdi.

Son çeyreğe iyi başlayan sarı lacivertliler skorda öne geçerek oyun ritmini eline aldı. Dixon’ın attığı üçlüğün avantajıyla son anlara giren Fenerbahçe büyük bir çekişmeye sahne olan bu saniyelerde karşılıklı hataların gelmesiyle maçtan 76-79 galip ayrıldı ve ligdeki 12. galibiyetine ulaşmış oldu. . Maçta en skorer oyuncu 18 sayıyla Beşiktaş'tan Stimac oldu. 

1.PERİYOT SONUCU: 21-21

İLK YARI SONUCU: 45-39

3. PERİYOT SONUCU: 63-60

MAÇ SONUCU: 76-79

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI