Beşiktaş, Erce Kardeşler'i transfer ediyor

Beşiktaş, geleceğin en iyi kalecilerinden olacak gözüyle bakılan Altınordulu Erce Kardeşler için harekete geçti

Kartalhaber.com özel haberi... 

Beşiktaş, geleceğin en iyi kalecilerinden olacak gözüyle bakılan Altınordulu Erce Kardeşler için harekete geçti. Beşiktaş yönetimi Teknik Direktör Şenol Güneş'in izin süreden bu yana takip ettiği Erce kardeşler için TFF 1. lig takımlarından Altınordu'yla temasa geçti. İki kulüp arasında yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği vurgulandı. 

Utku Yuvakuran kiralık 

Güneş'in geçen sezon Beylerbeyispor'dan transfer edilen Utku Yuvakuran için "Yeteri kadar çalışmıyor. Başka bir ekibe kiralanabilir" raporu verdiği öğrenildi. 

Tolga Zengin Trabzonspor'a 

Beşiktaş'ta zaman zaman çok eleştirilen tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin'in ise Trabzonspor'la görüştü belirtildi. Beşiktaş Yönetiminin de bu transfer için kolaylık sağlamaya hazır olduğu vurgulandı. 

Erce Kardeşler kimdir? 

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Erce Kardeşler, Bursaspor'da uzun yıllar forma giyen Eser Kardeşler'in oğlu, geçtiğimiz A klasmana yükselen Arda Kardeşler'in de kardeşi... 23 yaşındaki file bekçisi Bursaspor'un altyapısında futbola başladı. Ardından Dardanelspor'a transfer olan Erce Kardeşler, iki sezondan bu yana Altınordu'da forma giyiyor. 

Gelişmeler Kartalhaber.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI