Beşiktaş Espor zaferle başladı

Beşiktaş League of Legends Espor Takımları, Şampiyonluk Ligi 2019 Sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak, birinci hafta karşılaşmalarında iki rakibini de yenmeyi başararak lige 2-0 galip başladı.

Beşiktaş League of Legends Espor Takımları, Şampiyonluk Ligi 2019 Sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak, birinci hafta karşılaşmalarında iki rakibini de yenmeyi başararak lige 2-0 galip başladı.

İddialı transferleriyle yeni sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş Esports, VFŞL 2019 sezonu birinci hafta karşılaşmalarında iki rakibini de yenmeyi başararak lige 2-0 başladı. Siyah-beyazlılar böylelikle liderlik koltuğuna oturdu. Beşiktaş Akademi takımı da aynı başarıyı tekrarlayarak ligindeki ilk iki galibiyetini elde etti.

Riot Games Espor Sahnesi’nde başlayan 2019 sezonu daha ilk haftadan keyifli karşılaşmalara sahne oldu. 9 hafta sürecek ligin ilk virajı geride kalırken; 1.000 kişilik bir seyirci karşısına çıkan Beşiktaş Esports haftanın birinci maçında Team Aurora ile karşılaştı. Rakibini sistematik bir oyun sergileyerek yenmeyi başaran Kara Kartal, galibiyete uzanmayı başardı. Haftanın ikinci karşılaşmasında ise siyah-beyazlılar Bursaspor Esports ile galibiyet mücadelesi verdi. Çok daha rahat geçen karşılaşmada rakibine ezici bir üstünlük kuran Beşiktaş, hızlı bir zafer aldı.

Tıpkı VFŞL ekibi gibi harika bir oyun ortaya koyan Beşiktaş Akademi takımı da Aurora ve Bursaspor’u yendi. Ligdeki rakiplerine nazaran çok daha uyumlu ve güzel bir oyun ortaya koyan Akademi takımı, şampiyonluğun açık favorilerinden birisi olduğunu gösterdi.

Yeni sahnedeki ilk iki maçında lige hazır olduğunu gösteren Beşiktaş, karşılaşmalar sonrasında hayranları ile buluştu ve fotoğraf çekildi. Ligin ikinci haftası 26 Ocak Cumartesi günü başlıyor. VFŞL ekibi bu hafta Dark Passage ile Galatasaray Esports karşısında zafer mücadelesi verecek. Akademi takımı da aynı fikstürde rakipleri ile karşılaşacak.

www.besiktas.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI