Beşiktaş Evinde Yenildi

Beşiktaş Kadınlar Basketbol Takımı, Yunanistan'ın Olympiakos takımına mağlup oldu

Kadınlar Eurocup A Grubu maçında temsilcimiz Beşiktaş sahasında Olympiakos’a 70-53mağlup oldu.

Bu sonuçla temsilcimiz 2.maçından da mağlup ayrılırken, Olympiakos 2’de 2 yaptı.

Karşılaşmada ilk üç dakikalık bölüm temsilcimizin 4-3 üstünlüğü ile geçildi. Bu dakikanın ardından 5-0’lık seri yakalayan Olympiakos skoru 8-4’e getirdi. Temsilcimiz Mosby ve Wheeler’ın sayıları ile oyunda dengeyi yakaladı (14-14). Çekişmeli geçen çeyrekte son sözü Mazic söyledi ve Yunan ekibi ilk periyodu 21-18 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte Anderson ve Kaltsidou ile basketler bulan Yunan ekibi 29-22’e getirdi. Mola alan Beşiktaş molanın ardından Wheeler’dan gelen basketle biraz olsun nefes aldı (24-29). Ancak Mazic ve Kaltsidou ile basketler bulan deplasman ekibi skoru 34-27’e getirdi. Çeyrek sonuna kadar etkili oyununu sürdüren Olympiakos devreyi 36-29 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte ilk üç dakika karşılıklı basketlerle geçildi (34-41). Bu dakikanın ardından 9-0’lık seri yakalayan Olympiakos farkı da 16’e kadar çıkardı (34-50). Temsilcimiz farkı kapamaya çalışsa da deplasman ekibi final çeyreğine 53-40 önde gitti.

Son periyoda temsilcimiz 5-0’lık seriyle girdi (45-53). Ancak Yunan ekibi Anderson ve Sotirou’dan gelen basketlerle farkı 15’e kadar çıkardı (45-60). Bu dakikanın ardından temsilcimiz oyuna ortak olmaya çalışsa da Olympiakos mücadeleden 70-53 galip ayrıldı.

www.basketball.com.tr

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI