Beşiktaş farka koştu

Basketbol Spor Toto Ligi'nde Beşiktaş, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i farklı mağlup etti

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 16.haftada Beşiktaş Sompo Japan kendi sahasında karşılaştığı Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i 93-52 yenerek 12.galibiyetini aldı.


Bu sonuçla Halk Enerji TED Ankara Kolejliler galibiyetsiz olarak son sırada kalmaya devam etti.


Karşılaşmaya Beşiktaş Sompo Japan iyi başladı, ilk molaya 11-0 önde girdi ve periyot bitene kadar oyununu değiştirmeyince ilk periyot ev sahibi ekibin 22-7 üstünlüğünde kapandı.


İkinci periyot da ilk periyotun temposunda geçti, rakibine çok fazla basket şansı tanımayan Beşiktaş Sompo Japan isabetli hücumları ile farkı her geçen dakika açarak ilk yarıyı 48-22 önde bitirdi.


Maçın ikinci yarısında da kontrolü hiç kaybetmeyip rakibinin kendisini yakalamasına izin vermeyen siyah beyazlılar, rahat tempoda götürdüğü maçı 93-52’lik skorla kazanmasını bildi.


Doğan Şenli hariç 11 oyuncusundan da skor katkısı alan Beşiktaş Sompo Japan’de Strawberry 13 sayı 5 ribaunt 2 asist, Stimac 11 sayı 7 ribaunt, Clark 11 sayı 9 ribaunt ve İlkan Karaman 12 sayı 4 ribaunt ile oynadı. Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’de Shorter 18 sayı 7 ribaunt kaydetti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI