Beşiktaş finalde

Beşiktaş Sompo Japan, yarı final serisinde Anadolu Efes'i 3. kez yenerek finale yükselmeyi başardı

Beşiktaş Sompo Japan, Anadolu Efes'i farklı yenerek seride durumu 3-1'e getirdi ve finale yükseldi. Baştan sona kadar üstün oynayan Beşiktaş Sompo Japan ilk devreyi 52-33 önde kapatırken maçı da rahat bir oyunla 91-65 kazandı. 

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Yarı Final 4. Maçı’nda Anadolu Efes, Beşiktaş Sompo Japan’ı Abdi İpekçi Arena’da konuk etti.


Maça Earl Clark’tan yoksun olarak başlayan Beşiktaş Sompo Japan, hücumda skor üretmekte zorluk çekmezken, savunmada Anadolu Efes’in oyunlarını bozarak ilk çeyrekten üstünlüğü sağladı. Çift sayılara çıkan farkla birlikte Beşiktaş Sompo Japan ilk bölümü 16-26 önde kapattı.


İkinci çeyrekte Anadolu Efes’te Bryant Dunston’ın 3. faülünü almasının ardından pota altındaki boşluğu iyi değerlendiren Siyah Beyazlılar farkı daha da açtı. Bu periyot Cedi Osman’ın üzerinden sayılar bulan Anadolu Efes, hücumda yaptığı top kayıpları sonrası fast break sayılarına da engel olamadı ve soyunma odasına Beşiktaş Sompo Japan 33-52 üstün girmeyi başardı.


Üçüncü çeyreğe oluşan farkla birlikte oyun disiplininden kopuk başlayan Anadolu Efes, maç içerisinde momentumu yakalayamazken Beşiktaş Sompo Japan tempolu oyunla direncin kırdığı Anadolu Efes karşısında üçüncü periyodu 42-70, maçı da 65-91 kazanarak seride durumu 3-1’e getirdi ve finalde Fenerbahçe’nin rakibi oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI