Beşiktaş Fransa'da

Beşiktaş kafilesi İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla 2.5 saatlik uçuşun ardından Nice Cote d'Azur Havaalanı'na indi. K

Beşiktaş kafilesi İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla 2.5 saatlik uçuşun ardından Nice Cote d'Azur Havaalanı'na indi. Kafilede eksik futbolcu bulunmazken İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler Ahmet Ürkmezgil, Metin Albayrak, Cihat Kumuşoğlu ve Hakan Özköse de takımla beraber Fransa'ya geldi. Siyah-beyazlılar karayolu ileMonaco'ya giderek kamp yapacağı oteline geçecek ve akşam TSİ 21.00'de maçın oynanacağı II. Lois Stadı'nda son çalışmasını yapacak. Antrenman öncesi TSİ 20.30'da teknik direktör Şenol Güneş ve bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek.Beşiktaş, yarın akşam TSİ 21.45'de oynayacağı Monaco maçı sonrası İstanbul'a dönecek.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI