Beşiktaş, Guardiola'yı bekliyor

Beşiktaş Kolarov için Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın yanıtını bekleleme çekildi

Beşiktaş yönetiminin, Manchester City’den kiralık isteği sol bek Kolarov için son kararı İngiliz temsilcisinin yeni menajeri Pep Guardiola verecek


Yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, stoper arayışlarının yanı sıra sol bek pozisyonuna da takviye yapmayı planlıyor. Siyah Beyazlılar'ın sol bekteki ilk tercihi ise Aleksandar Kolarov. Yönetim bir süre önce Sırp futbolcu için Manchester City'nin kapısını çalmıştı. İngiliz ekibi, 30 yaşındaki oyuncu için takımın yeni menajeri Pep Guardiola'nın raporuna göre hareket edeceklerini Siyah Beyazlılar'a bildirmişti. Bu konuda henüz net bir yanıt almayan Beşiktaş, Guardiola'nın onay vermesi durumunda City'e sunacağı teklifler üzerinde çalışmalar yapıyor.


Senelik 2 milyon euro

Öncelikle oyuncuyu bonservisi ile kadrosuna katmak isteyen yönetim, İngiliz ekibinin belirleyeceği rakama göre harekete geçecek. Bonservis bedelinin Beşiktaş'ın ödeyebileceği seviyelerde olmaması durumunda ise Sırp oyuncunun kiralanması gündeme gelecek. Manchester City ile anlaşılması durumunda Kolarov ile masaya oturacak olan Siyah Beyazlılar, Sırp futbolcuya yıllık 2 milyon euro ücret teklif etmeye hazırlanıyor.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI