Beşiktaş hangi golcüyü transfer edecek?

Beşiktaş golcü transferinde karar anında

Forvet transferinde Vincent Aboubakar ve Dieumerci Mbokani ile temas halinde olan Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. .

Dinamo Kiev forması giyen Demokratik Kongolu golcü Mbokani ile prensip anlaşmasına varan ancak Teknik Direktör Şenol Güneş’in onay vermemesi nedeniyle Aboubakar konusunda başlatılan girişimleri hızlandıran siyah-beyazlılar, forvet transferini netleştirmek için geri sayıma geçti.

Aboubakar’ın kulübü Porto ile geçtiğimiz hafta masaya oturan Beşiktaşlı yöneticiler, Kamerunlu oyuncuyla el sıkıştı ancak Portekiz ekibiyle henüz anlaşma sağlayamadı. Sadece Teknik Direktör Şenol Güneş’in değil, taraftarın da sosyal medyada tepki gösterdiği Mbokani’ye beklemesini söyleyen siyah-beyazlı yönetimin, Porto ile anlaşma sağlanamaması halinde önünde iki seçeneği kalacak.

Son söz Orman’da

Beşiktaş, Aboubakar transferi gerçekleşmezse, Antalyaspor’la yollarını ayırmak isteyen Samuel Eto’o veya prensip anlaşmasına varılan Mbokani ikilisinden birini kadrosuna katmak için Şenol Güneş’i ikna etmeye çalışacak.

Golcü transferini en kısa sürede bitirerek teknik heyeti rahatlatmak isteyen Başkan Fikret Orman, Porto kulübünden Aboubakar için gelecek yanıta göre son kararını verecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI