Beşiktaş ile Bayern Münih Maçları Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Beşiktaş ile Bayern Münih arasında oynanacak iki maç hangi tarihlerde oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan Beşiktaş, son 16 turu kura çekimine seribaşı olarak katıldı ve Alman ekibi Bayern Münih ile eşleşti. Peki Beşiktaş ile Bayern Münih arasında oynanacak iki maç hangi tarihlerde oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Turu geçmek için elinden gelenin en iyisini yapacak olan temsilcimiz Beşiktaş 2017 - 2018 sezonunda tarih yazmak istiyor. Futbol severlerin ilgiyle takip edeceği Beşiktaş Bayern München maçı hangi kanalda olacak? İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ BAYERN MÜNCHEN MAÇI NE ZAMAN?

Son 16 tur maçları 13-14 Şubat - 20-21 şubat ve 6-7 Mart - 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak. Beşiktaş Bayern Münih maçının net tarihi belli olur olmaz haberimizin detayından öğrenebilirsiniz. Beşiktaş Bayern Münih Tivibu Spor ve TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Bayern Münih - Beşiktaş

20 Şubat Salı (Şifresiz kanalda olacak)

Beşiktaş - Bayern Münih

14 Mart Çarşamba (Şifreli kanalda olacak)

Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak. 2017-2018 sezonu final karşılaşması ise Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek. 

İŞTE SON 16 TURUNDAKİ EŞLEŞMELER!

Juventus - Tottenham
Basel - Manchester City
Porto - Liverpool
Sevilla - Manchester United
Real Madrid - PSG
Shakhtar Donetsk - Roma
Chelsea - Barcelona

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI