Beşiktaş Joe Hart'ı İstiyor

Beşiktaş, talipleri olan Fabri ve Boyko'yu istediği rakamlara satabilirse Joe Hart'ı transfer için harekete geçecek.

Beşiktaş'ın uzunca bir süredir İngiliz kaleci Joe Hart ile ilgilendiği ortaya çıktı. 


Kalesinde sorun yaşayan Olympiakos Fabri için 3 milyon euroluk teklifle Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Beşiktaş yönetiminin amacı Fabri'ye olan teklifi 5 milyon euroya çıkarmak ve Boyko'yu da 2.5 milyon euroya satarak Joe Hart transferi için finans kaynağı oluşturmayı planlıyor.


Şampiyonlar Ligi İçin


Yıllardır kaleci konusunda sorun yaşayan Beşiktaş, Fabri'nin genel anlamda çizdiği başarılı grafik ile umutlanmışken, Fabri'nin Lyon deplasmanında yaptığı hata ile Beşiktaş'ın Avrupa'dan elenmesinde büyük bir pay sahibi olması, ve kritik Fenerbahçe maçında son saniyede hatalı gol yemesi soru işaretleri oluşturmuştu. Yönetim bu doğrultuda Şampiyonlar Ligi için eğer Fabri ve Boyko'yu doğru fiyata satabilirse İngiliz kaleci Joe Hart'ın transferini gerçekleştirecek. 


Geçen Yıl Torino'da Oynamıştı


Bonservisi Manchester City'de bulunan yıldız futbolcu, geçtiğimiz yılı Torino'da kiralık olarak geçirmişti. Başarılı kalecinin M. City ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Torino ile geçtiğimiz sene Serie A'da 36 maça çıkan Joe Hart, sezonu 62 gol yiyerek tamamladı. Joe Hart 71 kez İngiltere Milli Takımı'nın formasını taşıdı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI