Beşiktaş Kritik Haftaya Giriyor

Siyah-Beyazlıları yarın Fenerbahçe derbisi ile başlayacak çok kritik bir hafta bekliyor. Karakartallar bu dönemde çıkacağı maçlar hem ligde hem de Avrupa'da büyük önem arz ediyor.

Beşiktaş, yarın çıkacağı derbi karşılaşması ile birlikte çok kritik bir haftaya giriyor. Nitekim bu dönemde Siyah-Beyazlılar ligde önce Fenerbahçe ile, sonrasında Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile Vodafone Park'ta şampiyonlar ligi mücadelesine çıkacak. Bu maçtan sonra 1 Ekim'de ise Siyah-Beyazlılar ligde Trabzonspor ile Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak.

Dolayısıyla bir hafta içerisinde oynanacak kritik üç mücadele, Beşiktaş'ın hem ligde hem de şampiyonlar liginde yakın gelecekteki konumunu ve hedeflerini etkileyecek.

Beşiktaş bu zorlu periyotta ilk aşamada yarın Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ali Palabıyık'ın yöneteceği mücadele yarın akşam 19:30'da başlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI