Beşiktaş, Lens Transferini 'Come To BBeşiktaş' Videosuyla Açıkladı

Beşiktaş'ın transfer şovu devam ediyor

Beşiktaş, Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'in transfer edildiğini resmi Twitter hesabından paylaştığı "Come to Beşiktaş" videosu ile açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün Twitter hesabında, taraftarlar arasında son günlerin moda sloganı olan ve Alvaro Negredo'nun transferinde kullanılan "Come to Beşiktaş" videosuyla Lens'in kadroya dahil edildiğini duyurdu.

Beşiktaş, Lens transferini "Come to Beşiktaş" videosuyla duyurdu

Lens'i arayan ise geçtiğimiz günlerde takıma katılan Alvaro Negredo oldu. #LensinRüyası başlıklı videoda siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi maçlarının yer aldığı görüntüler kullanılırken, bu transferde Devler Ligi'nin etkili olduğu vurgulandı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Alvardo Negredo, Jeremain Lens'i arayarak "Come to Beşiktaş" dedi. Hollandalı yıldız da "Beşiktaş'a geliyorum" diye cevapladı.

Beşiktaş'ın Lens'in transferini duyurduğu paylaşım 10 dakikada 30 bin defa Retweet edildi. Beşiktaş'ın yeni transferi Jeremain Lens, bugün saat 18.00'de İstanbul'a geliyor. .

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI