Beşiktaş, Lens'in İşini Bitirdi

Beşiktaş, Lens’in 4 milyon 80 bin euro’luk bonservis bedelini 2 yıl içinde 6 aylık vadeler halinde ödeyecek.

Beşiktaş, Lens’in 4 milyon 80 bin euro’luk bonservis bedelini 2 yıl içinde 6 aylık vadeler halinde ödeyecek.

Jeremaian Lens’i FFP kuralları gereği “satın alma sözü” vererek kiralayan Beşiktaş yönetiminin Ocak ayından geçerli olacak şekilde çekleri bile Sunderland kulübüne verdiği ortaya çıktı… siyah-beyazlıların Lens’in 4 milyon 80 bin euro’luk bonservis bedelini 2 yıl içinde 6 aylık vadeler halinde ödeyecek. Her bir çekin değeri ise 1 milyon 20 bin euro.


LENS, VAN PERSIE OLAYINDA OĞUZHAN ÖZYAKUP’DAN ÖZÜR DİLEMİŞ…

Bu arada Lens’i Beşiktaş’a getiren bizzat Fikret Orman’ın sözlerinden de anlaşışacağı gibi Oğuzhan oldu… daha derine inildiğinde ise Lens’in ilk adımı attığı ve van Persie ile yaşanan kavga sonrasında Oğuzhan’ı aradığı bilirildi. Lens’in kavga için, “van Persie adına özür dilerim. Yaptıkları hiç hoş değildi” diyerek Beşiktaşlı oyuncudan özür diledi. Sonraki dönemde Atiba ve Babel’le de eski takım arkadaşı olan Lens sık sık Beşiktaşlılarla buluştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI